Reglement voor Buurtquiz Villapark deelnemende teams

 1. Het team:   Wegens richtlijnen van het RIVM mag het team bestaan uit 1 huishouden + 6 externe personen boven de 12 jaar. Minimaal 6 personen maar maximaal 12 personen boven de leeftijd van 12.  Probeer zoveel mogelijk variatie in leeftijden in je team te hebben. De teamcaptain moet i.i.g. woonachtig zijn in de wijk en het adres waar gespeeld gaat worden moet zich ook in de wijk bevinden.
 2. Het inschrijfformulier: Inschrijven moet via het inschrijfformulier op de site en kan tot en maandag 14 september 2020. VOL = VOL
 3. Beantwoorden opdrachten: Deelnemers mogen alle mogelijke hulpmiddelen inzetten, bijvoorbeeld: computers, vrienden, familie, kennissen, telefoon, enz.
 4. Inschrijfgeld: Het inschrijfgeld à €40 dient bij aanvang van de buurtquiz contant aan de organisatie te worden voldaan.
 5. Veiligheid: Deelnemers moeten  soms op locatie in het wijk vragen oplossen. Houdt je aan de verkeersregels en zorg dat buurtgenoten geen overlast van je ondervinden. En houdt je aan de richtlijnen van het R.I.V.M. mbt afstand houden.
 6. Vragenlijst: Op 27 september kan vanaf 9:30 kan de vragenlijst worden afgehaald. Na inschrijving krijgt het team zo spoedig mogelijk te horen waar dit precies kan.  
 7. Het invullen: Zorg dat de antwoorden duidelijk leesbaar geschreven zijn,. Niet leesbaar kost punten. Ook informatie, verkregen via wikipedia, of google hoeft niet altijd juist te zijn.
 8. Uitslag: De antwoordenboekjes dienen uiterlijk 's middags om 15.00 uur ingeleverd worden. Daarna volgt er nog een eindspel met alle teams. De uitslag wordt diezelfde avond bekend gemaakt.  De uitslag is bindend en staat niet ter discussie. Indien zich situaties voordoen waarin dit reglement niet voorziet, neemt de organisatie een niet aan te vechten beslissing.
 9. Aansprakelijkheid: De organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van deelname aan deze BuurtQuiz.
 10. Deelname: Deelname geschiet geheel op eigen risico
 11. Privacy: Door deelname aan deze buurtquiz gaat u akkoord met het plaatsen van beeldmateriaal op deze website.